Ana içeriğe atla

Düşmanı Kahreden Dua


Düşmanı Kahreden Dua Yapacaksanız Mutlaka Ama Mutlaka Dikkatlice Okuyun!

Her insanın hayat şartları içerisinde bazen düşmanları olabilir ve bu düşmanlar, ileri boyutlara ulaşıp kişiyi gerçek anlamda rahatsız edebilir ve onun hayat düzenini tamamen sarsabilir.

İşte bu tür durumlarda düşmanı kahreden duanın oldukça etkili ve güzel bir uygulama olacağını bilmelisiniz, biz de bu gerçekten hareketle bu yazımızda düşmanı kahreden duanın bütün ayrıntılarına yer vermek istedik. Bu müthiş duayı uygulayan insanların kısa süre içerisinde amaçlarına ulaşıp düşmanlarından kurtulduklarını ve Cenab-ı Hakk'ın rahmeti ile hareket edip huzur içerisinde yaşamaya başladıklarını ifade etmek istedik.

Bu noktada şu hususun altını özellikle çizmeliyiz ki düşmanı kahreden dua doğru yapılırsa, müthiş sonuçlarla karşılaşılır; bu nedenle siz de bu duayı en ince ayrıntısına kadar dikkatlice takip etmeli, aktaracağımız bütün hususları incelemeli ve tam olarak duayı tatbik ederek düşmanlarınızdan kurtulup onların size zarar vermelerine mani olmaya çalışmalısınız  detaylarla başlıyoruz:

Düşmanı Kahreden Dua Çok Güçlü, Çünkü Defalarca Denenmiş!

Düşmanı kahreden duanın bu kadar etkili ve işlevsel olmasının en önemli nedenlerinden biri, bu uygulamanın bize aktarıldığı şekliyle sahih bir şekilde tatbik edilmesi ve bu uygulamanın şimdiye kadar binlerce kez denenmiş olmasıdır.

Yani düşmanı kahreden dua defalarca denenmiş ve her seferinde işlevselliği kanıtlanmış, her seferinde amaca götüren bir uygulama olduğu tecrübe edilmiş ve bu nedenle de İslam alimleri tarafından her seferinde tavsiye edilmiş bir dua olarak bilinmektedir.

Gerçekten de İslam tarihini incelediğimizde ve düşmanı kahreden duayı yapan insanları gördüğümüzde, bu insanların en kısa süre içerisinde düşmanlarından kurtulduklarına ve kendilerine yönelen düşmanlıkları tamamen bertaraf edip rahat bir nefes aldıklarına şahit olmaktayız.

Bu önemli noktaların altını çizdiğimize göre düşmanı kahreden duanın nasıl yapılması gerektiğini anlatmaya başlayalım:

Düşmanı Kahreden Dua Nasıl Yapılır?

Duayı gerçekleştirirken bu duayı uyguladığınızı, çevrenizdeki en yakın insanlar dahil hiç kimseye söylememelisiniz, çünkü bu duayı yaptığınızı söylemeniz halinde duanın tılsımının ve etkisinin kaçacağını bilerek hareket etmelisiniz.

Bu bağlamda sessiz bir yere geçmeli ve sizi hiç kimsenin göremeyeceği ve duyamayacağı bu yerde düşmanı kahreden duayı hiç kimseye anlatmadan ve hiç kimseye bilgi vermeden aşağıda tarif edeceğimiz şekilde yapmalısınız.

Tabii daha öncesinde siyah bir kurşun kalem bulmanız gerektiğini de ifade etmeliyiz; çünkü bu uygulama siyah kurşun kalemle yapıldığında çok etkili sonuçlara vesile olmaktadır ve birçok kişi, siyah kurşun kalemin düşmanı kahreden duanın esası olduğunu ifade etmişlerdir.

Burada bu uygulamanın herhangi bir büyü uygulaması olmadığını ifade ederek devam etmek istiyoruz, bundan sonraki kısımlarda dikkatinizi daha uyanık tutmalısınız ve anlatmaya çalıştığımız ayrıntıları incelikle uygulamaya gayret göstermelisiniz:

Düşmanı Kahreden Dua, Ya Kahhar Esması ve Siyah Bir Kalem

İfade etmeye çalıştığımız gibi sessiz bir yere geçerek kıbleye doğru yönelmeli, ayaktayken gözlerinizi kapatmalı ve daha önce temin etmiş olduğunuz siyah kurşun kalemi sağ elinize alıp size düşmanlık besleyen herkesi düşünerek bu düşmanlıkların tamamen bertaraf edilmesini ve düşmanlarınızın tamamen kahr olmasını temenni etmeye başlamalısınız ve bu esnada da 21 defa besmele çekmeli, yani 21 defa Bismillahirrahmanirrahim demelisiniz.

Bu işlemleri bu şekilde yaptıktan sonra dizüstü çöküp aşağıdaki uygulamalarla ve tılsımlı sözcükler ile düşmanı kahreden duaya devam etmelisiniz:

Düşmanı Kahreden Dua ve Üzerine Okunan Tılsımlı Sözcükler

Dizüstü çöktükten sonra elinizde bulunan siyah kurşun kalemi 2 dizinizin arasına alıp bu siyah kurşun kalemin üzerine şu tılsımlı sözcükleri okumalısınız:

"Bana düşmanlık eden ve bana hile ve fesat ile zarar vermeye çalışan, bunu ailemdeki bireylere de çevremdeki sevdiklerime de yapmaya çalışan herkesin kahr u perişan olması için işte siyah kurşun kalemi yanıma aldım ve senin dergahına yöneldim. Düşmanlar ve düşmanlıklar kahrolsun, kötülükler ve çirkinlikler bitsin, her türlü zulüm ortadan kalksın ve her türlü yanlış eylem tamamen yerin dibine batsın, siyah kurşun kalem bütün bu kötülükleri alıp benden uzaklaştıracak ve en nihayetinde bu kalemi kimsenin göremeyeceği bir toprak parçasına gömüp üzerini örttüğümde Cenab-ı Hakk'ın rahmeti bana yar ve yardımcı olacak. Çevremdeki bütün kötülükler benden ve çevremden uzaklaşacak, sevdiğim bütün insanlar feraha kavuşacak ve rahatlayacak. İşte sana geldim Yüce Rabbim, siyah kurşun kaleme okuduğum bu tılsımlı sözcükler besmele-i şerifenin gücünü esas almaktadır; besmele-i şerifenin gücü ve kendi Zatının hatırı için bana merhametinle muamele buyurup düşmanlarımı kahr u perişan eyle ve düşmanlık teşebbüslerinin tamamını iptal eyle, amin."

Düşmanı kahreden duanın bu bir aşamasını bu şekilde tamamladıktan sonra şimdi de Tebbet Suresi aşaması olarak bilinen ikinci aşamaya geçmelisiniz ve bu ikinci aşamada da aşağıdaki uygulamayı harfiyen tatbik etmelisiniz:

Düşmanı Kahreden Dua ve Tebbet Suresi

Aynı pozisyonda ve aynı vaziyette iken bu kez 7 defa Tebbet Suresi'ni okumalısınız ve bu sureyi okurken de niyetinizi düşünüp düşmanlarınızın kahrolmasını ve bütün düşmanlıkların sizden uzak olmasını temenni etmeye çalışmalısınız.

Tebbet Suresi Şöyle:

1- Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb.

2- Mâ ağnâ ‘anhu mâluhû ve mâ keseb.

3- Seyaslâ nâran zâte leheb.

4- Vemraetuhû hammâlete’l-hatab.

5- Fî cîdihâ hablun min mesed.

Tebbet Suresi'ni yine siyah kurşun kalemin üzerine 7 defa okuduktan sonra, şu tılsımlı sözcüklerle ve aşağıda tarif ettiğimiz uygulamalarla devam edip düşmanı kahreden duayı tamamlamalısınız:

Düşmanı Kahreden Duanın Son Aşaması

Bu son aşamada düşmanı kahreden duanın tam manası ile amacına ulaşması ve sizi rahatlatması, size huzur ve saadet taşıması, sevdiklerinize hiçbir şekilde zarar ulaşmaması maksadıyla etkinliğini üstlenmesi maksadıyla şu tılsımlı sözcükleri yine siyah kurşun kalemin üzerine doğru okumalısınız:

"İlahi, varlığın merhametle örülüdür ve hikmetin bize güzellikler taşımak için vardır, hikmetinin sonsuzluğu, varlığının azameti, kudretinin yüceliği ve zatının biricikliği hatırına bana düşmanlık besleyen insanların kahrolmasını, benden ve çevremdeki insanlardan uzaklaşmasını temenni ediyorum. Göndermiş olduğun 124.000 peygamberin yüzü suyu hürmetine ve dini mübini İslamın hatırına düşmanlıkları benden uzaklaştır, bana zarar ulaştırmaya ve ziyan taşımaya çalışan insanların nefesini kes, onları benden ve sevdiklerimden uzaklaştırıp zarar veremez hale getir, amin."

Bu tılsımlı kelimelerle birlikte düşmanı kahreden duanın son aşaması da gerçekleşmiş olacak ve bu noktadan sonra bütün okumalar ve tılsımlı sözcükler bitmiş olacak.

Ne var ki duanın tamamen bitmesi ve tamamlanması için şimdi de önünüzdeki siyah kurşun kalemi götürüp hiç kimsenin göremeyeceği bir yere bir toprak parçasına dik bir şekilde gömmeli ve toprak parçası siyah kurşun kalemi tamamen kapatacak şekilde bu kurşun kalemi saklamaya çalışmalısınız.

Kısaca yukarıdaki tılsımlı sözcükleri siyah kurşun kalemin üzerine okuduktan sonra şimdi artık kalemi götürüp bir toprak parçasına gömmeli ve bu şekilde Allah'ın izniyle düşmanı kahreden duayı da tamamlamalısınız.

Bu önemli hususları ifade ettikten sonra ve size düşmanı kahreden duayı tamamen anlattıktan sonra şimdi de harikulade bir eser tavsiye etmek ve size gerçek anlamda fayda sağlayacak bu kitabın mucizevi özelliklerinden kısaca bahsetmek istiyoruz:

Düşmanı Kahreden Duayı Bitirirken Harikulade Bir Tavsiye

Evet, içerisinde düşmanı kahreden farklı dualar da taşıyan, bunun yanı sıra mucizevi bir şekilde insanların fakirlikten kurtulup zenginliğe ulaşmasını temin eden, yine aşk hayatlarında harika değişimler ve dönüşümler yaşamasını sağlayan, bununla birlikte özgüven ve cesaret anlamında müthiş bir ilerleme kaydetmelerine vesile olan ve daha sayamayacağımız birçok hususta birçok müminin hayat şartlarını değiştiren mucizevi bir eserden bahsetmek istiyoruz:

Bu eser Abdülkadir Çelik Bey'in hazırladığı Kenzül Dua Kitabı, açıkçası Kenzül Dua Kitabı'nı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye etmemizin yegâne sebebi bu kitapla hayatı değişen binlerce insanın yaşadıklarını bizzat gözlemlemiş olmamız. Bu nedenle gönül rahatlığı ile bu kitabı tavsiye etmekteyiz, aşağıya indirme linkini ve bazı okur yorumlarını aldık. Eğer siz de hayatınızı değiştirebilecek muazzam bir güç ile dolu dolu yaşamak isterseniz Kenzül Dua Kitabını kesinlikle başucu kitabı haline getirmelisiniz.

Şu dua yazımızı da okuyabilirsiniz:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz

   Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz Karabiber Büyüsü Yaparak Acayip Değişimler Yaşadım! Evde  karabiber büyüsü   yapmak mı istiyorsunuz ve bunu yaparken sözde uzmanların sömürüsüne uğramadan rahatlıkla bu tılsımdan istifade etmeyi mi arzu ediyorsunuz? Öyleyse 41 karabiber duası adıyla da bilinen, fakat gerçekte bir büyü olan bu uygulama tam size göre. Ortalama 3 dakika içinde bu konuda neredeyse bir uzman kadar bilgi sahibi olacaksınız, yanı sıra başka insanlar üzerinde bir hakimiyet kurmanın gücünü yaşayacaksınız. 41 Karabiber Duası Deneyenler Evvela şunu söylemek gerekir ki 41 karabiber duası adıyla da bilinen karabiber büyüsünü deneyen insanların çoğu, bu uygulamadan sonuç alamamıştır, bu da gayet normal bir durumdur; çünkü uygulamanın sonuçsuz kalması, yanlış yapılmasından kaynaklanmaktadır. Fakat birazdan  karabiber büyüsünü  tam olarak öğrenmeye başlayacaksınız ve gayet başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Tarif etmeye başlıyoruz: Tuz ve Karabiber Yakmak Bi

Anguldurva Nedir?

  Ağız ve diş sıhhati sosyal hayatta ve genel beslenmede oldukça ehemmiyetlidir. Kötü dişler, diş kaybının yanı sıra kişiye psikolojik ve fonksiyonel manada sıkıntı yaratırlar. Diş hekimleri diş kontrolleri esnasında bir hayli değişik aleti kullanmak vaziyetinde kalırlar. Anguldurva, diş hekimliğinde, ortodontik rehabilitasyonlar sırasında sıkça kullanılan aletlerin başında gelir. Anguldurva, çoklukla dişlerin boyutlarının azaltılması emeliyle kullanılmaktadır. İnterproksimal mine azalması denilen bu işlem, dişlerin doğru pozisyonda kalması için yeterli alan yaratmayı sağlar. Ayrı olarak dişe yapılan endodonti, implant ve dolgu gibi diğer müdahalelerde diş hekimleri tarafından kullanılmaktadır.   Anguldurva Çeşitleri Nelerdir?   Anguldurva ‘nın piyasada en sık karşımıza çıkan modelleri şunlardır: İçten sulu, dıştan sulu, kırmızı kuşak, ışıklı modeller, implant için kullanılan modeller, endodonti için olanlar, yeşil kuşak, mavi kuşak, mandallı modeller, anahtarlı modellerdir. Ters

Aeratör Nedir?

  Dişler hem canlı hem de cansız dokulardan oluşur. Dentin olarak adlandırılan yumuşak dokunun iç tabakası muhteva olarak iskelet kemiklerine benzemektedir. Son derece yoğun kalsiyum içeren ve kemikten daha sert olan, dişlerin dış tabakasını oluşturan bölüme ise mine isimi verilir. Mine, vücut tarafından yine üretilemez.   Diş çürüğü, ağızda bulunan çeşitli bakterilerden kaynaklanır. Ağızda bulunan bir bakteri türü, yedikten sonra dişte kalan artık gıda partiküllerini kullanır. Bu bakterinin metabolizma yan ürünlerinden biri plaktır. Diğer bakteriler kendilerini bu plakağa bağlar ve diş minesinde küçük deliklerin oluşmasına kapı aralayan bir asidin salgılanmasına yol açarlar. Böylelikle diğer bakterilerin bu deliklere ve yarıklara girmesine ve aşağıda bulunan yumuşak dokuyu aşındırmasına müsaade ederler. Yumuşak dokunun bozulması sonrası şiddetli ağrı hissedilir. Rehabilitasyon edilmeyen boşluklar diş çürüğü ve apse gibi hastalıklarla sonuçlanabilir. Bu hastalıkları önlemek için di