Ana içeriğe atla

Güzellik Uzmanlığı Kursu


 Çağımızın tıbbi ve teknolojik imkanları, güzellik uygulamalarının gelişmesine yardımcı oluyor Yaşanan bu gelişmeler, nitelikli güzellik uzmanlarının yetişmesine olan ihtiyacı ortaya koymaktadır. Eğitim merkezimiz tarafından sunulan güzellik uzmanlığı kursu programları, bu alanda nitelikli çalışanlar yetiştirmeye odaklanmıştır. Eğitimlerimize katılarak hayallerinizi gerçekleştirebilir, başarılı bir güzellik uzmanı olabilirsiniz.

  Güzellik Uzmanlığı Eğitimleri

            Güzellik uzmanlığı oldukça geniş bir kavramdır. Bu kavramın içerisinde cilt uygulamalarından epilasyona, saç uygulamalarına ve zayıflama tekniklerine kadar her şey mevcuttur. Bir güzellik uzmanının, bu alanların tümünde yapılan uygulamaları bilmesi gerekmektedir. Bu mesleğin isminde "uzmanlık" ifadesinin kullanılması, bu sebepledir. Sizlere sunduğumuz eğitimlerde tüm bu alanlar hakkındaki bilgiler, tüm detaylarıyla verilmektedir.

            Eğitimler teorik ve uygulamalı olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Teorik bölümde kursiyerlerimize temel bilgiler verilmektedir. Kazandırılan bu temel bilgiler, bir güzellik uzmanının mutlaka bilmesi gereken tıbbi konulardır. Anatomi, dermatoloji, cilt ve saçlar hakkında temel bilgiler, kozmetoloji, bilgileri, eğitimin temelini oluşturmaktadır. Bu bilgiler kazanıldıktan sonra, uygulamalı eğitimler başlamaktadır. Uygulamalar, öğrencilerin en verimli olabileceği sınıf ortamlarında gerçekleşmektedir.

 Uygulamalı Eğitimler

            Uygulamalar, güzellik uzmanlığı eğitiminin önemli bir parçasıdır. Günümüzde yapılan güzellik uygulamaları kalıcı makyajdan, anti aging uygulamalarına, protez tırnaktan ipek kirpiğe kadar hayli geniştir. Güzellik uzmanlığı kursunda tüm bu konular, uygulamalı olarak öğretilmektedir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde uygulanan meb onaylı güzellik uzmanlığı kursu eğitimleri, donanımlı sınıflarda gerçekleşmektedir. Her uygulamada kullanılan cihazların farklı nitelikleri mevcuttur.

             Sınıflarımızda bulunan cihazlar, bu alanda kabul edilen en yüksek kaliteli cihazlardır. Dersler, geniş ve ferah sınıflarda yapılmaktadır. Ders süresinde her öğrenci ayrı ayrı uygulamalara katılabilir. Uygulama yapılarak, tekniklerin kavranması kolaylıkla sağlanmaktadır.

            Eğitimler tamamlandıktan sonra kursiyerlerimiz, sertifika almaktadır. Alınan sertifika Milli Eğitim Bakanlığı onayına sahiptir. Sertifika alan kursiyerlerimiz, bu alanda çalışmaya hak kazanabilir. Hatta kendi işletmelerini açma hakkında sahip olabilirler. Eğitim merkezimiz, bu aşamada da kursiyerlerine yardımcı olmaktadır.

            Öğrencilerimize, yeni açılacak güzellik merkezleri hakkında ücretsiz danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Hatta ülkemizin her bölgesinde kurulacak olan güzellik merkezleri için kurulum ve destek çalışmalarımız bulunmaktadır.

 Güzellik Uzmanlığı Eğitimi Fiyatları

            Bu eğitimler, bünyemizde oldukça uygun fiyat aralığı ile sunulmaktadır. Belirlenen güzellik uzmanlığı kursu fiyatları eğitime dahil olan her şeyi kapsamaktadır. Bilindiği üzere bu eğitimler, birçok araç ve gereci gerektirmektedir. Derslerde öğrencilerin gerekli ekipmanlara sahip olmaları şarttır. Ve bu ekipmanlar, çoğu eğitim merkezinde öğrencilerin kendi imkanlarıyla elde edilmektedir. Tüm bunlar, ekstra masraf demektir.

            Eğitim merkezimiz tarafından verilen eğitimlerde, öğrencilerin ihtiyacı olan her araç gereci temin etmekteyiz. Bunlar için fazladan bir ücret ödenmesi kesinlikle söz konusu olmamaktadır. Temin ettiğimiz ekipmanlar, bu konudaki en iyi kaliteye sahiptir. Bu uygulamalarla hedefimiz, öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim aşamasından geçmesidir. Hizmetlerimiz ve eğitimlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz

   Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz Karabiber Büyüsü Yaparak Acayip Değişimler Yaşadım! Evde  karabiber büyüsü   yapmak mı istiyorsunuz ve bunu yaparken sözde uzmanların sömürüsüne uğramadan rahatlıkla bu tılsımdan istifade etmeyi mi arzu ediyorsunuz? Öyleyse 41 karabiber duası adıyla da bilinen, fakat gerçekte bir büyü olan bu uygulama tam size göre. Ortalama 3 dakika içinde bu konuda neredeyse bir uzman kadar bilgi sahibi olacaksınız, yanı sıra başka insanlar üzerinde bir hakimiyet kurmanın gücünü yaşayacaksınız. 41 Karabiber Duası Deneyenler Evvela şunu söylemek gerekir ki 41 karabiber duası adıyla da bilinen karabiber büyüsünü deneyen insanların çoğu, bu uygulamadan sonuç alamamıştır, bu da gayet normal bir durumdur; çünkü uygulamanın sonuçsuz kalması, yanlış yapılmasından kaynaklanmaktadır. Fakat birazdan  karabiber büyüsünü  tam olarak öğrenmeye başlayacaksınız ve gayet başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Tarif etmeye başlıyoruz: Tuz ve Karabiber Yakmak Bi

Anguldurva Nedir?

  Ağız ve diş sıhhati sosyal hayatta ve genel beslenmede oldukça ehemmiyetlidir. Kötü dişler, diş kaybının yanı sıra kişiye psikolojik ve fonksiyonel manada sıkıntı yaratırlar. Diş hekimleri diş kontrolleri esnasında bir hayli değişik aleti kullanmak vaziyetinde kalırlar. Anguldurva, diş hekimliğinde, ortodontik rehabilitasyonlar sırasında sıkça kullanılan aletlerin başında gelir. Anguldurva, çoklukla dişlerin boyutlarının azaltılması emeliyle kullanılmaktadır. İnterproksimal mine azalması denilen bu işlem, dişlerin doğru pozisyonda kalması için yeterli alan yaratmayı sağlar. Ayrı olarak dişe yapılan endodonti, implant ve dolgu gibi diğer müdahalelerde diş hekimleri tarafından kullanılmaktadır.   Anguldurva Çeşitleri Nelerdir?   Anguldurva ‘nın piyasada en sık karşımıza çıkan modelleri şunlardır: İçten sulu, dıştan sulu, kırmızı kuşak, ışıklı modeller, implant için kullanılan modeller, endodonti için olanlar, yeşil kuşak, mavi kuşak, mandallı modeller, anahtarlı modellerdir. Ters

Aeratör Nedir?

  Dişler hem canlı hem de cansız dokulardan oluşur. Dentin olarak adlandırılan yumuşak dokunun iç tabakası muhteva olarak iskelet kemiklerine benzemektedir. Son derece yoğun kalsiyum içeren ve kemikten daha sert olan, dişlerin dış tabakasını oluşturan bölüme ise mine isimi verilir. Mine, vücut tarafından yine üretilemez.   Diş çürüğü, ağızda bulunan çeşitli bakterilerden kaynaklanır. Ağızda bulunan bir bakteri türü, yedikten sonra dişte kalan artık gıda partiküllerini kullanır. Bu bakterinin metabolizma yan ürünlerinden biri plaktır. Diğer bakteriler kendilerini bu plakağa bağlar ve diş minesinde küçük deliklerin oluşmasına kapı aralayan bir asidin salgılanmasına yol açarlar. Böylelikle diğer bakterilerin bu deliklere ve yarıklara girmesine ve aşağıda bulunan yumuşak dokuyu aşındırmasına müsaade ederler. Yumuşak dokunun bozulması sonrası şiddetli ağrı hissedilir. Rehabilitasyon edilmeyen boşluklar diş çürüğü ve apse gibi hastalıklarla sonuçlanabilir. Bu hastalıkları önlemek için di