Ana içeriğe atla

Endodonti Malzemeleri

  Son zamanlarda kanal rehabilitasyon işlemleri gerçekleştirilmek yerine bir hayli değişik endodonti malzemeleri bulunmaktadır. Bilhassa fark aletler dahilinde son teknoloji ürünler ile hazırlanmış olan seçenekler, diş hekimlerinin değişik problemler karşısında kanal rehabilitasyon işlemlerini kolayca gerçekleştirmesine olanak tanımaktadır. Mikronluk operasyonlar dahilinde rahatlık sunan değişik ürünler, rehabilitasyonun meselesiz olarak geçmesine ve bitirmesine fırsat verir.
  Özel dijital ekranları dahilinde ve değişik programlama seçenekleri dahilinde kanal rehabilitasyonu için yapılması şart olan tüm işlemlerin, meselesiz olarak gerçekleşmesinden fırsat tanıyan bu endodonti malzeme çeşitleri, sırası ile değişik evreler dahilinde bir arada da kullanılmaktadır. Rehabilitasyon sürecinin gerçekleştirdiği dönem içerisinde endodontik işlem için en iyi çözümleri sunan bu konudaki değişik malzemeler ve teknolojik ürünler, diş hekimlerine büyük bir rahatlık sunmaktadır.
  Bunlar içerisinde demiralizer sistem ve değişik locator sistemler bulunmaktadır. Ayrı olarak bu aletler dahilinde dokunmatik ekran özelliği, şarj edilebilir batarya ve farklı çalışmaları kaydedebilme özellikleri de yeniden bulunmaktadır. Bu şekilde diş hekimlerinin fazla kıpırdamasına gerek olmadan rahatlıkla tedavi sürecinin bitirmesine imkan tanınmaktadır.
 Farklı Endodonti Malzemeleri
  Dişlerin iç bölümleri konusunda direk yapılacak olan müdahale kapsamında endodonti malzemelerinin kullanımı büyük bir ehemmiyet arz etmektedir. Damar sinir bütününü barındıran dokulara doğru şekilde müdahale edilmesi için, hastaların birbirinden farklı diş yapıları kapsamında buna göre ürünler kullanılması gerekir. Bu kapsamda endodonti operasyonları için diş hekimlerinin kullandığı farklı malzeme çeşitleri piyasa üzerinde bulunmaktadır. Bu konuda kesinlikle büyük ve kaliteli, bilindik markalar dahilinde bu ürünlerin değerlendirilmesi ayrı olarak önem arz eder. Bunlar içerisinde entran yedek parça, başlık tutacı ve güç kablosu gibi farklı ürünler de yine parçalar dahilinde satışları gerçekleştirilmektedir.
  Bilhassa anguldurva aletleri malum endodonti için büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda doğru kanal tedavisi gerçekleştirmek için farklı uçlara sahip olan bu anguldurva malzemeleri de ayrıca farklı mertebeler eşliğinde kullanım göstermektedir. Farklı ebatlarda ve şekil uçları ile fark özelliklere sahip olan bu aletler, daha sağlam ve kuvvetli dişlere sahip olabilmek hesabına gerçekleştirilen kanal rehabilitasyon işlemleri ile ilgili hassas olan diş ve diş etleri için kolayca müdahale etme olanağı sunmaktadır.
 Değişik Aletler Dahilinde Endodonti Malzeme Çeşitleri
  Bilhassa apikal bölümün yapısını gösteren yüksek çözünürlüklü ve geniş ayrıntılı bir ekrana sahip endodonti malzeme aletleri, kanal rehabilitasyon işlemleri dahilinde büyük bir rahatlık sunmaktadır. Kolay kullanılabilen menüsü ve her defasında kalibrasyon gerekmeyen özelliği dahilinde, rehabilitasyon sürecinin hızlı ve huzur içinde gerçekleşmesine fırsat tanınmaktadır. Son zamanlarda bu konuda daha bir hayli fark alet endodonti işlemi altında bulunmakta ve kullanılmaktadır.
  Diş hekimlerinin gerçekleştireceği rehabilitasyon işlemi altında bu değişik ürünleri değerlendirilmesi hesabına, kesinlikle bir büyük markalar eşliğinde imalatları sağlamış aletlerin kullanması büyük bir ehemmiyet taşır. Değişik fiyatlar dahilinde bu malzemeleri ele geçirmek de olasıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz

   Kimseye Muhtaç Olmadan Karabiber Büyüsü Yapabileceksiniz Karabiber Büyüsü Yaparak Acayip Değişimler Yaşadım! Evde  karabiber büyüsü   yapmak mı istiyorsunuz ve bunu yaparken sözde uzmanların sömürüsüne uğramadan rahatlıkla bu tılsımdan istifade etmeyi mi arzu ediyorsunuz? Öyleyse 41 karabiber duası adıyla da bilinen, fakat gerçekte bir büyü olan bu uygulama tam size göre. Ortalama 3 dakika içinde bu konuda neredeyse bir uzman kadar bilgi sahibi olacaksınız, yanı sıra başka insanlar üzerinde bir hakimiyet kurmanın gücünü yaşayacaksınız. 41 Karabiber Duası Deneyenler Evvela şunu söylemek gerekir ki 41 karabiber duası adıyla da bilinen karabiber büyüsünü deneyen insanların çoğu, bu uygulamadan sonuç alamamıştır, bu da gayet normal bir durumdur; çünkü uygulamanın sonuçsuz kalması, yanlış yapılmasından kaynaklanmaktadır. Fakat birazdan  karabiber büyüsünü  tam olarak öğrenmeye başlayacaksınız ve gayet başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Tarif etmeye başlıyoruz: Tuz ve Karabiber Yakmak Bi

Anguldurva Nedir?

  Ağız ve diş sıhhati sosyal hayatta ve genel beslenmede oldukça ehemmiyetlidir. Kötü dişler, diş kaybının yanı sıra kişiye psikolojik ve fonksiyonel manada sıkıntı yaratırlar. Diş hekimleri diş kontrolleri esnasında bir hayli değişik aleti kullanmak vaziyetinde kalırlar. Anguldurva, diş hekimliğinde, ortodontik rehabilitasyonlar sırasında sıkça kullanılan aletlerin başında gelir. Anguldurva, çoklukla dişlerin boyutlarının azaltılması emeliyle kullanılmaktadır. İnterproksimal mine azalması denilen bu işlem, dişlerin doğru pozisyonda kalması için yeterli alan yaratmayı sağlar. Ayrı olarak dişe yapılan endodonti, implant ve dolgu gibi diğer müdahalelerde diş hekimleri tarafından kullanılmaktadır.   Anguldurva Çeşitleri Nelerdir?   Anguldurva ‘nın piyasada en sık karşımıza çıkan modelleri şunlardır: İçten sulu, dıştan sulu, kırmızı kuşak, ışıklı modeller, implant için kullanılan modeller, endodonti için olanlar, yeşil kuşak, mavi kuşak, mandallı modeller, anahtarlı modellerdir. Ters

Aeratör Nedir?

  Dişler hem canlı hem de cansız dokulardan oluşur. Dentin olarak adlandırılan yumuşak dokunun iç tabakası muhteva olarak iskelet kemiklerine benzemektedir. Son derece yoğun kalsiyum içeren ve kemikten daha sert olan, dişlerin dış tabakasını oluşturan bölüme ise mine isimi verilir. Mine, vücut tarafından yine üretilemez.   Diş çürüğü, ağızda bulunan çeşitli bakterilerden kaynaklanır. Ağızda bulunan bir bakteri türü, yedikten sonra dişte kalan artık gıda partiküllerini kullanır. Bu bakterinin metabolizma yan ürünlerinden biri plaktır. Diğer bakteriler kendilerini bu plakağa bağlar ve diş minesinde küçük deliklerin oluşmasına kapı aralayan bir asidin salgılanmasına yol açarlar. Böylelikle diğer bakterilerin bu deliklere ve yarıklara girmesine ve aşağıda bulunan yumuşak dokuyu aşındırmasına müsaade ederler. Yumuşak dokunun bozulması sonrası şiddetli ağrı hissedilir. Rehabilitasyon edilmeyen boşluklar diş çürüğü ve apse gibi hastalıklarla sonuçlanabilir. Bu hastalıkları önlemek için di